3 vepra qe ju fshijne gabimet

0
1351

Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ve sel-lem ka thene:

“A t’ju tregoj për diçka, me të cilën Allahu i fshin gabimet dhe i ngre shkallët?”
Ata thanë: “Po, sigurisht, o i Dërguar i Allahut.”
Ai tha: “Marrja abdest gjatë vështirësive, të ecurit e shumtë drejt xhamive dhe pritja e namazit të ardhshëm pas një namazi (të falur).

Ky në realitet është vetepermbajtja me e mire (ne bindje), ky në realitet është vetepermbajtja me e mire (ne bindje).”

Transmeton Muslimi (251).