Tre këshilla të çmuara!

0
968

Tre këshilla të çmuara!

Të parët tanë të mirë porosisnin njeri-tjetrin me tre këshilla, që vlejnë më shumë se floriri!

1. Kush rregullon gjendjen mes tij dhe Allahut, do ti ndreqi atij Allahu gjendjen mes tij dhe njerëzve të tjerë!

2. Kush ndreq brendinë e tij, do ti rregullojë Allahu të dukshmen e tij!

3. Kush preokupohet me botën tjetër, do ti përmbushi Allahu nevojat e kësaj bote dhe tjetrës!

Mirandi Shehaj

Subscribe