Ndëshkime të fshehura.

0
1078

Ndëshkime të fshehura.

Është transmetuar se një njeri tha: O Zot, sa shumë të kundërshtoj dhe ti përsëri nuk më ndëshkon!

I është thënë: Sa shumë po të dënojmë dhe ti nuk po e ndjen.!

Kushedi sa njerëz ndëshkohen por nuk e kuptojnë se:

Humbja e kohës në gjëra të padobishme, është ndëshkim.

Dembelizmi në punë të mira dhe vonesa e dukshme në punë të hajrit, është ndëshkim.

Humbja e rasteve të volitshme është ndëshkim.

Të flasësh dhe të meresh me të metet e njerëzve, është ndëshkim.

Dhe të harrosh botën tjetër është ndëshkim.

Prandaj le të jemi më vigjilentë…

Fatjon Isufi