Ndëshkime të fshehura

0
909

Ndëshkime të fshehura

✍ Është transmetuar se një njeri tha:

O Zot, sa shumë po të kundërshtoj dhe Ti përsëri nuk po më ndëshkon!
I është thënë: Sa shumë po të dënojmë dhe ti nuk po e kupton!

✨ Kushedi sa njerëz ndëshkohen por nuk e kuptojnë se:

🔸 Humbja e kohës në gjëra të padobishme, është ndëshkim.

🔸 Dembelizmi në punë të mira dhe vonesa e dukshme në punë të hajrit, është ndëshkim.
🔸 Humbja e rasteve të volitshme është ndëshkim.
🔸 Të flasësh dhe të meresh me të metat e njerëzve, është ndëshkim.
🔸 Dhe të harrosh botën tjetër është ndëshkim.

Prandaj le të jemi më vigjilentë❗️

Fatjon Isufi

Subscribe