Agjerimi i muajit Sha`ban

0
315

Percillet nga Aishja se ka thene: I Derguari i Allahut agjeronte aq shume sa mendoja se nuk do ta nderpriste agjerimin,por kishta raste qe rrinte pa agjeruar aq gjate sa mendoja se nuk do te agjeronte kurre.Asnjehere nuk e kam pare te Derguarin e Allahut te agjeroje nje muaj te plote pervec ramazanit dhe asnjehere se kam pare te agjerojme shumicen e diteve te nje muaji pervec sha’banit.”

Buhari, Muslimi