6 vepra që shkaterrojnë zemrën

0
446

Hasan el Basri (rahimahullah) ka thënë:

“ Zemra shkaterrohet përmes gjashtë gjerave:

1. Bërjen e mëkatit duke shpresuar në pendim.

2. Kërkimi i diturisë dhe moszbatimi i saj.

3. Praktika pa sinqeritet.

4. Ngrënia e ushqimit të Allahut pa vlerësuar Atë.

5. Duke qenë i pa kënaqur me caktimin e Allahut (fati).

6. Varrosja e të vdekurve pa mësuar prej tyre .“

Subscribe