5 rregulla që duhet ti dimë rreth ëndërrave.

0
2098

Rregulla sa u takon ëndërrave:

– Nuk lejohet pohimi i sigurte, per nje koment specifik.

– Ne nuk e dime nese ato jane enderra nga Allahu, preokupim i dites, apo enderra te ngaterruara.

– Nuk duhet te marim prej tyre (enderrave) dispozita fetare.

– Nuk duhet te perdoren per mbajtje qendrimesh apo veprimesh.

-Ato (enderrat), jane pergezim dhe sihariq, ne rastin me te mire konsiderohen tregues por jo argumente.

Pra jane pergezime qe nxisin shprese (optimizem) dhe nepermjet tyre njeriu pergatitet per gjera qe mund ti ndodhin ne te ardhmen.

Perktheu Fation Isufi

Subscribe