10 dobite qe perfitojme kur permendim Zotin

0
1831

10 dobite qe perfitojme kur permendim Zotin

1. Permendja e shpeshte e Allahut, ngrite gradat muslimanit ne dunja dhe ahiret.

2. Permendja e Allahut shlyen mekatet.

3. Pastron zemrat nga syefaqesia dhe mendjemadhesia.

4. Qeteson zemrat.

5 .Sjell lumturi dhe furnizim.

6 .E afron muslimanin tek Allahu.

7. Ruan nga denimi dhe hidherimi i Allahut.

8. Eshte nga adhurimet me madhore dhe me te dashura tek Allahu.

9. Forcon lidhjet mes robit dhe Allahut.

10. Shkak per faljen e mekateve dhe fitimin e shperblimeve te panumerta.