4 kategoritë e përjashtuara qe te agjerojne muajin e Ramazanit ?

0
301

Cilat janë kategoritë e përjashtuara (justifikuara) nga agjërimi i Ramazanit ?

1. Të moshuarit, të cilët për shkak të moshës nuk e përballojnë dot agjërimin.

2. Gratë shtatzëna dhe ato që i ushqejnë foshnjet me qumësht gjiri.

3. Të sëmurët (derisa të shërohen) .

4. Udhëtarët (për aq kohë sa janë në udhëtim).

Flladi i një muaji të begatë.

Subscribe