Zoti yt nuk i ka harruar lutjet e tua

0
1178

“Dhe Zoti yt nuk harron kurrë.” Merjem: 64
Mos nxito me nevojat e tua para kohe, e kështu:

-të të dhemb zemra,

-të të ngushtohet gjoksi

-dhe të të mashtrojë dëshpërimi.

Disa lutje të bukura nuk marrin përgjigje në momentin e bërje, por Zoti nuk i harron dhe t’i jep (plotëson) në kohën:

-më të bukur

-më të mirë

-dhe më të përshtatshme.

Kur ta shohësh (përjetosh) këtë, atëherë do të bindesh akoma më shumë se Zoti yt nuk i ka harruar lutjet e tua. Ngase “…Zoti yt nuk harron kurrë.” Merjem: 64

Unejs Sheme