Për cilin Xhenet përpiqesh, lufton dhe pretendon te hysh dhe të…

0
152

I thashë vetes:

-Nëse e lë namazin e natës, qoftë dhe dy rekate, për shkak të lodhjes tënde.

-Nëse i lë pa falur sunetet e namazeve për shkak se je me nxitim.

-Nëse tregohesh koprac për të dhënë sadaka, sado pak, me pretekstin se je vet i nevojshëm.

-Nëse e braktisë Kuranin për shkak të preokupimit (punës) tënde.

-Nëse e vonon pendimin për shkak të neglizhencës tënde…
Atëherë:

Për cilin Xhenet përpiqesh, lufton dhe pretendon te hysh dhe të fitosh?!

Subscribe