Mos e dorëzo veten tënde në iluzione

0
638

Nese i dorezohesh iluzioneve, i shnderron ato ne epiqendren e shqetesimeve te tua, do te behesh i burgosuri i imagjinatave te tua, i lidhur nga çrregullimet mendore dhe shpirterore, i dobët në ndërgjegjen tende, i vdekur ne shpirt, i pamundshem ne punet e mira, prandaj ruhuni qe mos tju sundojne mendjen dhe shpirtin, dhe perpiquni ti largoni, dhe mesojeni vetet tuaja qe te pasoni vetem ate qe eshte e sigurtë dhe e qarte, te shpetoni nga ankthet dhe shqetesimet e iluzioneve.

Salih Usejmi.
Dr. Junuz Telezi