Si te pranohen lutjet

0
1453

Jahja ibn Muadhi ka thënë:
‘Atij që Allahu i mundëson të lutet me gjithë shpirt, nuk ai kthen mbrapsht lutjen’

E ndërsa unë them:
’ Nëse njeriu lutet me gjithë shpirt , nevoja e tij është e sinqertë dhe shpresa e fuqishme , të rralla janë rastet kur lutja i kthehet mbrapsht.

Ibn Kajim El Xheuzije
Shuajb Rexha

Subscribe