Dhuro sado pak per mirembajtjen e faqes xhamiambret.com

0
415

Dhuro 5$ 10$ 20$ apo sipas deshires dhe mundesive qe keni.

Fondi i mbledhur do te perdoret per mirembajtjen e faqes pagesat e serverave dhe teknive.

Te ardhurat do te perdoret per leximin e librave (AudioBook) dhe kalimi i tyre ne dokumentare gjithashtu per kompiuter,kamera, mikrofone apo vegla qe nevojiten per mirembajten e arkivave islame.

Ndaj kontributu juaj sadopak i vogel do te ishte nje veper e madhe.

Allahu ju shperblefte te gjitheve per kontributin e dhene.

Ju lutemi klikoni butonin DONATE me poshte. Do ju hapet faqja e PAYPAL dhe siper djathtas tek DONATION AMMOUNT vendosni shumen te cilin keni vendosur ta jepni sadaka. Zbrisni me poshte aty ku lexon LOG IN TO PAYPAL vendosni username dhe password te paypalit tuaj