A e prish abdesin puthja e bashkeshortes?

0
256

Pyetje: A e prish abdesin puthja e bashkeshortes?

Pergjigje: Nese burri e puth gruan e tij pa epsh dhe nuk del prej tij (organit gjenital ) asgje atehere kjo nuk e prish abdesin sepse profeti alejhi selam puthte bashkeshortet e tij duke qene me abdes duke qene me abdes pa e prishur ate.
Por nese personi ka epsh te forte dhe puthja mund ti shkaktoj rrjedhje te lengut epshor atehere te mos e puthe nese do ta ruaj abdesin e tij.

Shejh Feuzan (e permbledhur)
Perktheu Jusuf Gjevori