5 dobitë e veprave të mira!

0
742
5 dobitë e veprave të mira!
Dobitë e veprave të mira!
Ibn Abasi, Zoti qoftë i kënaqur me të, ka thënë:
1. Zbardhin fytyrën,
2. Ndriçojnë zemrën,
3. Forcojnë trupin(dhurojnë forcë fizike),
4. Bëjnë që të dojnë njerëzit dhe
5. Të shtojnë rizkun(furnizimin).”
Subscribe