Erdhi Ramazani, ky muaj i begatë!

Erdhi Ramazani, ky muaj i begatë!

I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) i përgëzonte shokët e tij duke thënë: “Ju erdhi Ramazani, një muaj i bereqetshëm. Allahu i Madhërishëm ua ka bërë obligim agjërimin e tij. Në të hapen dyert e…

Read More
Cili është  dallimi mes Xhinëve dhe Shejtanëve?

Cili është dallimi mes Xhinëve dhe Shejtanëve?

Pyetje: “Cili është dallimi mes Xhineve dhe Shejtaneve? A janë ata të njëjtat specie? “ Përgjigje: Sa per Shejtanet, ata mund të jenë nga Xhinët dhe qeniet njerëzore. Kjo është e njëjtë me thënien e…

Read More