POPULAR TODAY

A lejohet të betohem “Pasha Kuranin”?

0
A lejohet të betohem “Pasha Kuranin”? Rreth betimit “Pasha Kuranin” ka mospajtime te dijetarët. Fjala “Kuran” është Cilësi e Allahut. Betimi në cilësitë e Allahut lejohet. Ky...

Falja e namazit të sabahut mbronë nga sëmundjet e zemrës

0
Studimi më i fundit mjeksor. Agjënsia e lajmëve Islame shpallë studimet më të fundit mjeksore për shërimin e sëmundjeve të zemrës dhe arteriosklerozës. Është zbuluar...

SPECIALITIES