A duhet te agjeroje kur jam udhetar apo nuk duhet?

https://www.youtube.com/watch?v=FRPZCkF9HT4

Read Previous

5 Veprat që e prishin agjërimin

Read Next

Cili është qëllimi i agjërimit dhe urtësia e tij?