Si duhet të sillemi me babain?

LIBRI “EDABUL MUFRED” EDUKATA E AUTOR IMAM BUHARIUT.
NJE NGA LIBRAT ME TE BUKUR DHE SHUME TE DOBISHEM PER MUSLIMANIN.
PJESA E 3

https://www.youtube.com/watch?v=O729y7yBXdI

Read Previous

Fruti që ju pastron enët e gjakut

Read Next

Si ta largojmë hidhërimin?