займ на карту онлайнкредит онлайн наличными

Punët që i fusin njerëzit në Xhenet dhe punët që i fusin në Xhehenem

“Eshtë pyetur i dërguari i Allahut -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij-:
“Cila është ajo vepër që më së shumti i fut njerëzit në Xhennet?
Pejgamberi -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi të dhe familjen e tij- tha:
“Devotshmëria ndaj Allahut dhe morali i mirë”.
Iu tha: Cila është ajo vepër që më shumti i fut njerëzit në Zjarr?
Ai iu përgjigj:
“Goja (gjuha) dhe organi gjenital”.

Hadithin e ka bërë HASEN (të mirë) imam Albani -Allahu e mëshiroftë-.

facebook

You may also like...