займ на карту онлайнкредит онлайн наличными

Bashkimi ndërmjet pohimit të Teuhidit dhe nevojës që ke për Zotin tënd

Bashkimi ndërmjet pohimit të Teuhidit dhe nevojës që ke për Zotin tënd

Allahu i Lartësuar na tregon për Ejubin -alejhi selam- kur iu lut Zotit duke i thënë: ” (Kujtoje) Ejubin, kur iu lut Zotit të vet: ” Mua më ka goditur fatkeqësia e Ti je më Mëshiruesi i mëshiruesve!” (El-Enbija, 83).

Në këtë lutje ai bashkoi ndërmjet pohimit që i bën teuhidit dhe nevojës që ka për Zotin e tij.

Kur tek dikush që sprovohet është e pranishme dashuria ndaj Atij për të cilin është i lidhur, i pohon cilësinë e mëshirës dhe se Ai është më i mëshirshmi i mëshiruesve, duke ndërmjetësuar tek Ai përmes cilësive të Tij dhe nevojës së madhe që ka për të, Allahu ia largon fatkeqësinë.

You may also like...