Si dhuratë për burrat në Xhenet janë përmendur hyrijet, po për gratë?

Si dhuratë për burrat në Xhenet janë përmendur hyrijet, po për gratë?

Si dhuratë për burrat në Xhenet janë përmendur hyrijet, po për gratë çfarë ka? Përgjigje: Allahu i Lartësuar për mirësitë në Xhenet thotë: “Atje ju do të keni gjithçka që do t’ju dëshirojë shpirti dhe…

Read More
Përpiqu që shtëpia jote në Xhenet të jetë një nga këto të treja:

Përpiqu që shtëpia jote në Xhenet të jetë një nga këto të treja:

Perpiqu qe shtepia jote ne Xhenet te jete nje nga keto te treja: Thote Profeti-alejhi selam: ” Une jam garantues per nje shtepi ne qoshe te Xhenetit, per ate qe le debatin edhe pse ka…

Read More
Si të hysh në Xhenet nga cila derë që dëshiron?

Si të hysh në Xhenet nga cila derë që dëshiron?

Eshtë një vepër të cilën nëse e bën do të futesh në Xhenet nga e cila derë që dëshiron, ajo vepër është të ruash pesë kohët e namazit (ti falësh në kohët e tyre) dhe…

Read More
Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën këto 4 vepra.

Nuk do të hyjë me Xhenet ai që bën këto 4 vepra.

Nga Abdullah bin Amër (Allahu qoftë i kënaqur prej tij!) transmetohet se ka thënë: I Dërguari i Allahut (Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin mbi të!) ka thënë: “Nuk do të hyj në xhenet biri…

Read More