Si të ulesh me sahabët?

Si të ulesh me sahabët?

Shakik ibn Ibrahim transmeton: I është thënë një herë Abdullah ibn Mubarekut: “Pasi faleni me ne, ju nuk uleni me ne? ” Ai u përgjigj: “Unë po shkoj dhe të ulem me Sahabët dhe Tabi’inët.”…

Read More