Si te largosh brengat dhe pikellimet?

Si te largosh brengat dhe pikellimet?

Kur çmenduria nervore ta pushtojë njeriun dhe kur zemra t’i mbingarkohet me brenga, ai mund t’i largojë ato duke u angazhuar me ndonjë punë ose me shkencë të dobishme. Me këtë zemra do të lirohet…

Read More