Si ta njohësh një njeri

Si ta njohësh një njeri

Është transmetuar se El-A’mash -RahimehUllah- ka thënë: Ata selefët (te paret tane) kurrë nuk pyetnin rreth gjendjes fetare të një njeriu, pasi dinin tri gjëra rreth tij: Vendin ku dhe me kë ai hynte, vendin…

Read More