Tagged: Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten?

Si ta doje njeriu vetveten? 1. Adhuron Zotin dhe pason te Derguarin e Tij 2. Nderon veten me ane te sjelljes se mire 3. Zbulon...