Shejtani thotë: Ti e bën këtë punë që të të shohin të tjerët

Shejtani thotë: Ti e bën këtë punë që të të shohin të tjerët

Pyetje: Në disa raste, njeriu dëshiron të bëjë një punë të mirë, mirëpo shejtani mundohet ta largojë duke i thënë: “Ti e bën këtë punë që të të shohin të tjerët.” Si mund t’i largojmë…

Read More
Si i largon shejtani njerëzit nga rruga e drejtë

Si i largon shejtani njerëzit nga rruga e drejtë

Për t’i larguar njerëzit nga rruga e vërtetë, Shejtani i mallkuar përdor dy mënyra. Ai që nuk u kushton shumë rëndësi punëve të mira dhe i lë pas dore, shejtani këtij njeriu i zbukuron epshet.…

Read More
Ku ndodhet shejtani dhe si është fizionomia e tij?

Ku ndodhet shejtani dhe si është fizionomia e tij?

Iblisi është origjina e xhinëve. Ai ka pasardhës dhe është i gjallë e i afatizuar deri në ditën e Kiametit. Froni i tij është mbi det; ai ulet në të dhe prej aty i dërgon…

Read More
7 forma se si të ruhesh nga e keqa dhe shejtani

7 forma se si të ruhesh nga e keqa dhe shejtani

1. Leximi i ajetit kursij kur shkon për të fjetur. Allahu të mbron ty dhe nuk të afrohet shejtani derisa të zgjohesh dhe siç është transmetuar se ajeti kursij është mirë të thuhet pas çdo…

Read More