Si duhet të veprojë femra e cila ka agjëruar në kohën ku ka qenë me mensturacione

Si duhet të veprojë femra e cila ka agjëruar në kohën ku ka qenë me mensturacione

Si duhet të veprojë femra e cila ka agjëruar në kohën ku ka qenë me mensturacione duke mos e ditur gjykimin në lidhje me këtë? Është detyrë për të që t’i kompesojë ditët që ka…

Read More
Per ata qe e kalojne kohen ne gjume gjate Ramazanit

Per ata qe e kalojne kohen ne gjume gjate Ramazanit

Shejh Salih el Feuzan është pyetur: Është dikush që i ndalonë njerëzit te flenë gjatë kohës së ramazanit dhe thotë se muslimanët duhet të jenë me aktiv dhe nuk është e përshtatshme që të flejnë.…

Read More