3 Pyetjet që nuk i përgjigjej asnjë njeri më parë?

3 Pyetjet që nuk i përgjigjej asnjë njeri më parë?

Një djalë i ri shkoi tek një dijetar dhe i tha se :”Nuk falem derisa t`i përgjigjesh tre pyetjeve të mia”.Dijetari i tha:”Cilat janë pyetjet e tua? Djali tha:”A mendon se do t`i përgjigjesh pyetjeve…

Read More