Pyetesori i jetes.

Pyetesori i jetes.

Mendja gjithmone me shkon ke e fshehta dhe sekretet e asaj shtepie te frikshme, ke shtepia e fundit per çdo kend qe nuk e di se çfare ka pas saj, ke shtepia e pare e…

Read More