Tagged: pershendetja

Format e përshëndetjes (selamit)

Përshëndetja më e mirë është: Es-selamu alejkum ue rrahmetullahi ue bereketuhu (Paqja, mëshira dhe begatia e Allahut qoftë mbi ju). Më pas: Es-selamu alejkum ue...