Gruaja që imiton burrat dhe burrat që imitojnë gratë

Gruaja që imiton burrat dhe burrat që imitojnë gratë

Ka thënë Ibn Abasi, radijAllahu anhu: “I dërguari i Allahut, alejhi selam, i ka mallkuar ata burra që imitojnë gratë dhe gratë që imitojnë burrat.” (Buhariu) Imitimi i tillë dallohet në të gjithë gjërat dhe…

Read More