Mos harroni fuqinë e lutjes, për vete dhe fëmijët tuaj!

Mos harroni fuqinë e lutjes, për vete dhe fëmijët tuaj!

Muhammed et Tusij ishte një burrë i varfër por i devotshëm. Ai kishte një dyqan ku tirrte leshin dhe e shiste, dhe hante nga fitimi i duarve të tij. I pëlqente shumë të merrte pjesë…

Read More