Pasojat e gjumit të ditës

Pasojat e gjumit të ditës

Ibnu Kajimi, Allahu e mëshiroftë thotë: Gjumi i ditës është tepër i keq i cili trashëgon sëmundje të lagështa dhe fatkeqësi, e prish ngjyrën, trashëgon sëmundjen e shpretkës, dobëson nervat, sjell përtaci, dobëson epshin, pos…

Read More