Njeriu që e falenderonte shumë Allahun!

Njeriu që e falenderonte shumë Allahun!

Njeriu që e falenderonte shumë Allahun! Nëna e besimtarëve, Aishja ka thënë: “I Dërguari i Allahut (alejhi selam) çohej natën (dhe falej) aq gjatë saqë këmbët iu patën çarë, prandaj unë i thashë: Përse po…

Read More