Një lutje për tu mbrojtur nga e keqja.

Një lutje për tu mbrojtur nga e keqja.

Haula Bintu Hakimi tregon se e ka dëgjuar të Dërguarin e Allahut të thotë: “Kushdo që ndalet në një vend dhe thotë aty: “Kërkoj mbrojtje me fjalët e përsosura të Allahut nga e keqja e…

Read More