Kur është koha e dhikrit të mëngjesit dhe i mbrëmjes?

Kur është koha e dhikrit të mëngjesit dhe i mbrëmjes?

Pyetësi: Kur eshte koha e dhikrit te mengjesit dhe i mbremjes? Shejh Albani (Allahu e mëshiroftë!): Dhikri mbremjes eshte (fillon) pas ikindise ndersa ai mengjesit eshte pas agimit. Pyetësi: Miri. Shejh, kush eshte argument per…

Read More