Ilaçi i ankthit, hidhërimit dhe pikëllimit

Ilaçi i ankthit, hidhërimit dhe pikëllimit

Njeriu në këtë botë goditet me brenga të ndryshme, në zemrën e tij bien shumë brenga, të cilat i shkaktojnë vuajtje dhe dhembje dhe i sjellin pikëllim. Këto brenga janë të caktuara dhe të shkruara,…

Read More