Hadith madheshtor qe te mbush zemren plot dashuri per Allahun

Hadith madheshtor qe te mbush zemren plot dashuri per Allahun

Hadith madheshtor qe te mbush zemren plot dashuri per Allahun O bir i Ademit! Nese ti me lut Mua dhe shpreson tek Une, do t’i fal gjynahet e tua, pa qene e rende per Mua.…

Read More