Fjalë të vyera për këtë botë nga Hasan El-Besriu

Fjalë të vyera për këtë botë nga Hasan El-Besriu

Hasan El-Besriu -Allahu e mëshiroftë- ka thënë: “Kjo botë është si helmi: e merr dhe përpiqet t’i afrohet sa më tepër ai që nuk e njeh, sepse nuk e di rrezikun e saj. Betohem për…

Read More