Fjalë të arta nga imam Shafiu “nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua”

Fjalë të arta nga imam Shafiu “nëse nuk më gjeni në Xhennet, pyesni për mua”

Me te vertete banoret e Xhenetit kur hyne ne te dhe nuk i shohin shoket e tyre te cilet ishin me ta ne pune te mira ne dunja, pyesin per ta Zotin e lartesuar i…

Read More
Fjale të arta nga Hasan el Basri

Fjale të arta nga Hasan el Basri

Hasan el Basri (Allahu e mëshiroftë) ka thënë: “Një besimtar beson në atë çfarë ka thënë Zoti. Ai është më i miri ndër njerëzit në veprat e tij, por e ka frikë Allahun më së…

Read More