Dy fjalë të lehta për gjuhën, të renda në Peshoren e veprave të mira

Dy fjalë të lehta për gjuhën, të renda në Peshoren e veprave të mira

Percillet nga Ebu Hurejra se Profeti alejhi selam ka thene: ” Dy fjale te lehta per gjuhen, te renda ne Peshore dhe te dashura tek Rrahmani, jane; subhanallahi ue bihamdihi(i paster nga cdo e mete…

Read More