Dёrgimi i njё ere tё mirё, e cila merr shpirtrat e besimtarёve

Dёrgimi i njё ere tё mirё, e cila merr shpirtrat e besimtarёve

Era e mirё që dёrgohet pёr tё marrё shpirtrat e besimtarёve ёshtё njё tjetёr shenjё e Kijametit. Pas saj nё tokё nuk mbetet mё njeri, që të thotё Allah, Allah. Aty mbeten njerёzit mё tё…

Read More
Cilët njerëz do të jenë me fytyra të ndriçuara në Ditën e Kiametit?

Cilët njerëz do të jenë me fytyra të ndriçuara në Ditën e Kiametit?

Ka thënë profeti Muhamed – alejhi selam: “ Në Ditën e Kiametit, Allahu do të ringjallë njerëz me fytyra të ndriçuara, të cilët qëndrojnë në podiume margaritarësh. Njerëzit e tjerë do t’i kenë zili edhe…

Read More
”Dita e Kiametit” Një tregim nga të parët tanë.

”Dita e Kiametit” Një tregim nga të parët tanë.

Një njeri i devotshëm kishte thënë: “Një natë më kishte zënë gjumi dhe ëndërrova se kishte ndodhi Dita e Kiametit. I pashë njerëzit se si japin llogari për veprat e tyre; disa i dërgonin në…

Read More