Disa prej dobive të cilat njeriu i arrin duke sjellë ndërmend mbikëqyrjen e Allahut

Disa prej dobive të cilat njeriu i arrin duke sjellë ndërmend mbikëqyrjen e Allahut

Disa prej dobive të cilat njeriu i arrin duke sjellë ndërmend mbikëqyrjen e Allahut 1. Fitorja e xhenetit dhe shpëtimi nga zjarri. Ai që vazhdimisht sjell ndërmend faktin që Allahu është mbikëqyrës ndaj tij, kjo…

Read More