Denimi i atij që e di të vërtetën dhe nuk e praktikon

Denimi i atij që e di të vërtetën dhe nuk e praktikon

“Permiresimi i njeriut nuk fitohet thjeshte duke e njohur te verteten, pa e dashur ate, pa e deshiruar dhe pa e ndjekur, ashtu sic nuk mund te fitoi lumturine thjeshte duke qene i ditur per…

Read More