Ushqimet që hante dhe pëlqente i Dërguari i Allahut alejhi selam

Ushqimet që hante dhe pëlqente i Dërguari i Allahut alejhi selam

Prej udhëzimit dhe traditës së tij (alejhi selam) në ushqim ishte se ai nuk e refuzonte atë që gjendej dhe as nuk kërkonte atë që nuk gjendej. Çdo ushqim të mirë që i është ofruar…

Read More