Cili është vendimi për gruan me menstruacione e cila pastrohet para sabahut, a duhet ta agjërojë këtë ditë?

Cili është vendimi për gruan me menstruacione e cila pastrohet para sabahut, a duhet ta agjërojë këtë ditë?

Pyetje: ”Cili është vendimi për gruan me menstruacione e cila pastrohet para sabahut, a duhet ta agjërojë këtë ditë?” Përgjigje: ”Ajo duhet ta agjërojë këtë ditë dhe të bëjë gusul, edhe nëse kjo do të…

Read More