Çfarë duhet të bësh kur një njeri sillet keq me ty?

Çfarë duhet të bësh kur një njeri sillet keq me ty?

“Nese te ben keq nje person i njohur per te keq, arrogance dhe padrejtesi ndaj roberve te Allahut, me mire eshte te mos ia falesh e te marresh te drejten tende, sepse nese ti ia…

Read More