Çduhet të bësh kur të ngurtësohet zemra

Çduhet të bësh kur të ngurtësohet zemra

Kur tê të ngurtësohet zemra.. “Nëse në zemrën tënde vëren ngurtësi, atëherë: Shtoje leximin e Librit të Allahut me meditim e perseritje, ulu me përmendësin e Allahut, shoqëro njerezit e devotshem, dhe ndiq traditen dhe…

Read More